Kanonmatch sikret 5-0-seier i Grimstad

Joachim Soltvedt var i storform og bidro sterkt til Sarpsborg 08s 5-0-seier mot Jerv.

Det var hjemmelaget Jerv som tok tak i kampen på Levermyr fra start. De gule og blå spilte seg fram til tre-fire dødballer, men Sarpsborg 08 red av stormen.

For derfra og ut handlet egentlig alt om de blåhvite fra Sarpsborg. Gjestene rullet opp sjanse på sjanse. Lindseth, Heintz, Salétros, Opseth og Junior var alle farlig frampå, men det var Mikkel Maigaard som først skulle få nettsus på Levermyr. Dansken ble spilt fri av Heintz i boks og scoret sikkert.

Soltvedt-dobbel

Sarpsborg 08 var meget gode i denne perioden av kampen og det var fullt fortjent da man doblet ledelsen. Joachim Soltvedt fikk ballen i boks fra Jonathan Lindseth etter et lekkert forarbeid. Venstrebacken hamret kula i nettet.

2-0-ledelsen holdt seg omgangen ut, men i pausa var fokuset fra hovedtrener Stefan Billborn klokkeklart - han ville se det han fikk se mellom 5. og 35. minutt i 1. omgang.

Og svar fikk han. Joachim Soltvedt kopierte nærmest 2-0-scoringen sin da han klinket ballen i mål til 3-0. I løpet av omgangens siste 30 minutter var Soltvedt nære både hattrick og flere assist, men det ble med to scoringer for bergenseren.

To Høyland-assister

Han var imidlertid med på å bygge opp til 4-0-scoringen. Et innlegg fra venstre ble flikket videre av Martin Høyland i boks. Utenfor 16-meteren ventet Magnar Ødegård som med et prosjektil av et skudd hamret inn 4-0.

Det var heller ikke det siste som skjedde. Martin Høyland, som for øvrig hadde et meget godt innhopp, vant ballen høyt i banen og fikk spilt den videre til Guillermo Molins et drøyt minutt senere. 5-0-målet ble kampens siste og Sarpsborg 08 tar ferie med en deilig opplevelse i bagasjen.

Første kamp etter ferien er lørdag 18. juni. Motstander er Strømsgodset på Stadion. Billetter kjøper du her!