KBK trakk det lengste strået

Det sto lenge og vippet, men Kristiansund avgjorde med et effektivt kvarter i 2. omgang.

Annonse:

Førsteomgang bar preg av to lag som begge skapte flere halvsjanser. KBK var nærmest med en heading i stolpen tidlig, men også Sarpsborg 08 spilte seg fram i flere gode posisjoner, dessverre uten at det ga uttelling.

Det var i andreomgang det skulle bli scoringer.

Som før pause, sto det lenge og vippet på Nordmøre stadion, men etter 68 minutter skulle KBK ta ledelsen. Ruben Alte fikk tråklet seg fri i boks og klarte å få kula videre til Gueye som scoret fra få meter.

Sarpsborg 08 forsøkte raskt å svare, men skulle i stedet få en høyst diskutabel straffe i mot seg få minutter senere. Marko Ilic gikk riktig vei, men klarte ikke hindre nettsus.

2-0 ble til 3-0 da KBK kontret i det 82. minutt. Isaksen var sist på den gode kontringen og punkterte i realiteten kampen.

Da hjalp det lite med Sondre Ørjasæters redusering like før slutt.

KBK vinner 3-1 og Sarpsborg 08 tar ferie etter elleve spilte kamper. Nå handler det om å fylle på med krefter, re-sette og gyve løs på de siste 19 kampene.