Khattab-hattrick da U23 tapte på overtid

Sarpsborg 08 U23 ledet 2-0 og 3-1, men tapte etter en straffescoring i mot på overtid.

Kampene mot Oppsal på Trasop er historisk jevne og tøffe i 3. divisjon.

Sarpsborg 08 U23 gikk rett i strupen på hjemmelaget. Anført av en for dagen strålende Osama Khattab, rystet det unge sarpelaget vertene. Før 20 minutter var spilt, sto det 2-0 til Sarpsborg 08.

Begge scoringene signert Khattab, og begge av det lekre slaget. Det første i krysset fra skrått hold, det andre i nær samme nettmaske, men denne gang fra 18 meter.

Sarpsborg 08 produserte flere gode muligheter før pause, men det var Oppsal som skulle redusere på overtid av 1. omgang.

25 sekunder ut i 2. omgang var Khattab igjen frampå og scoret sikkert alene med keeper til 3-1.

Scoringer av Oppsal i det 54. og 72. minutt utlignet imidlertid resultatet til 3-3. Tre minutter på overtid ble hjemmelaget tildelt straffespark. Et straffespark som ble satt i mål forbi Mamour Ndiaye. Dermed vant Oppsal kampen 4-3.

Sarpsborg 08 U23 står med 1-1-1 etter tre spilte seriekamper.