Kjære sesongkortinnehaver

Du er vår største og viktigste samarbeidspartner. Du som kjøper sesongkort bidrar til forutsigbarhet og økonomisk trygghet for klubben. Du bidrar med engasjement, stemning og er en støttespiller vi ikke kunne vært foruten.

Fra plassen ble sikret på Åråsen, har vi gledet oss til å ta deg imot på Stadion for å skape nye, historiske øyeblikk i 2020. Vi har gledet oss til å se spillerne våre krige motstanderne i senk, båret fram av et engasjert og stolt publikum. På Stadion skriker, ler, jubler og gråter vi sammen.

Vinteren gjennom har vi forberedt oss. Engasjementet gnistret, publikum signerte sesongkort. Så sa det stopp. I midten av mars traff koronakrisen oss, for å bruke rene ord, rett i trynet. For en klubb som Sarpsborg 08, kan et vedvarende inntektsstopp få store økonomiske konsekvenser. Hvordan vi kommer ut av 2020 vet vi fremdeles ikke, men vi jobber alt vi kan og legger alt vi har i potten for å gi Sarpsborg et eliteserielag med trygg økonomi i 2021.

Vi gjør hva vi kan for å omstille oss. Sportslig sprudler guttæne. De hadde fortjent å skinne foran et fullsatt Stadion. Og du hadde fortjent å se dem briljere sammen med 8000 feststemte sarpinger.

Vi ønsker å rette en takk til deg som sesongkortinnehaver for tålmodigheten du har vist oss i denne perioden. Det er fremdeles vanskelig for oss å spå omfanget av situasjonen vi står midt oppe i. Det vi vet, er at om det skulle bli åpnet for publikum, har samarbeidspartnere og sesongkortholdere største prioritet.

Som sesongkortkunde vil du ha krav på å få deler av pengene tilbake dersom produktet du har betalt for ikke leveres. Vi vet imidlertid ikke hvor mange kamper som berøres.

Sarpsborg 08 vet at flere av dere har lagt mye i potten for å kjøpe sesongkort. Enten til deg selv eller noen du er glad i. Vi vet du hadde gledet deg til seriestart, til folkefester og stemning. Vi forstår at det er skuffende for deg og det er vondt for oss å ikke ha landets beste fans i ryggen hver eneste kamp.

Vi er ydmyke overfor supporterne våre. Samtidig håper vi de fleste av dere vil tenke at dette er tiden for å stå sammen for Sarpsborg. Kom nedom Stadion, hent sesongkortet ditt og heng det opp på veggen. Bruk det som et minne - et minne over kampene du ikke fikk sett fra tribunen. Så tar du det ned igjen når det forhåpentligvis åpnes for publikum utover året.

Når du ser på kortet om noen år, skal du vite at du har vært med på å stå sammen med Sarpsborg 08 i en periode klubben trengte din støtte som aller mest.

Sarpsborg 08 er viktig for byen vår, og byen og menneskene er viktig for Sarpsborg 08. Vi mener oppriktig at vi har landets beste supportere. Takk for støtten så langt!

Har du spørsmål om dine rettigheter eller krav til refusjon: Send en e-post til [email protected].

Med vennlig hilsen
Alle oss i Sarpsborg 08

Skjermbilde 2020-06-08 kl. 15.18.15

Annonse fra Eliteserien: