Knepent tap mot Molde på Stadion

I blant kan fotball være ekstremt brutalt. Slik opplevdes det hjemme mot Molde torsdag kveld.

Romsdalingene dro nemlig det lengste strået og vant 1-2 på Stadion. Sett under ett, vil nok mange mene det var tre heldige poeng for gjestene, men i fotball er det brutalt enkelt - det er målene som teller.

Sarpsborg 08 startet også kampen foran 4635 publikummere godt. Etter at Steffen Lie Skålevik testet Jakob Karlström etter drøye kvarteret, spilte de blåhvite seg fram til en gedigen sjanse etter 37 minutter når Tobias Heintz ble spilt fri alene av Jonathan Lindseth. En strålende jobb av Martin Linnes gjorde dog nok til at Heintz ble forstyrret såpass i avslutningsøyeblikket at gjestene slapp med skrekken. Få minutter senere ble Lindseth servert av Skålevik, men skuddforsøket fra elleve meter snek seg utenfor.

Hjemmelaget dominerte førsteomgang fra start til slutt, men uten at det ble nettsus.

Derfor føltes det ekstra surt da Molde i det 51. minutt tok ledelsen. Magnus Grødem fikk gå altfor enkelt opp alene i boksen og stange inn 1-0 til gjestene.

Molde hadde et godt kvarter i denne perioden og skapte et par gode sjanser til.

0-1 skulle bli til 1-1 i det 66. minutt da Tobias Heintz, etter en kanonade mot Molde-målet, omsider fikk trøkket ballet i mål.

Sarpsborg 08 gikk også rett i angrep etter uligningen, men der mange så for seg et realt sarpetrykk de siste 25 minuttene, ble vertene brutalt straffet - igjen. En lang ball i bakrom ble plukket opp av David Fofana som hamret ballen i lengste til 1-2.

De blåhvite trykket på for utligning, men det ble med forsøket. Molde vant kampen 2-1.