Knepent tap mot topplaget

Sarpsborg 08 II tapte 1-0 mot Eidsvold Turn i Norsk Tipping-ligaen.

Sarpsborg 08 startet kampen mot topplaget Eidsvold Turn friskt. Med et spillemessig overtak spilte hjemmelaget seg fram til et par brukbare muligheter, dog uten uttelling.

Det var også tydelig at det var et svært så solid 3. divisjonslag som kom på besøk til Stadion. Før oppgjøret hadde laget 19-2-1 på 22 spilte kamper og en målforskjell på 64-14.

Gjestene spilte seg også mer og mer inn i kampen og tok ledelsen 0-1 i det 12. minutt. Et skuddforsøk fra Ingolfur Kristjansson endte til slutt opp hos Kolbjørnsrud som satte kula i nettet.

Førsteomgangen var for øvrig jevnspilt. Gjestene hadde god kontroll defensivt og holdt Sarpsborg 08 unna de aller største sjansene.

Etter pause tok Sarpsborg 08 over i enda større grad rent spillmessig, men et oppofrende og defensivt solid Eidsvold Turn-lag holdt stand og dro i land en 1-0-seier.