Kristian Fardal Opseth er klar for Sarpsborg 08

Det har vært spekulert om en god stund, men nå er det offisielt: Kristian Fardal Opseth er ny Sarpsborg 08-spiller.

Han scoret 41 mål på 66 kamper i Bodø/Glimt og satte scoringsrekord i OBOS-ligaen med 28 mål på én sesong i 2017. I 2021 ønsker Kristian Fardal Opseth å dunke inn kasser for Sarpsborg 08.

Klassisk goalgetter

- Jeg føler jeg er en goalgetter: En god avslutter som er god i boks og pleier å være på rett plass til rett tid. Jeg kommer hit for å bidra så mye som mulig og score så mye jeg kan, sier Fardal Opseth.

Annonse:
Etter et opphold i Tyrkia, Australia og India, er spissen glad for å være hjemme i Norge igjen.

- Jeg har vært litt rundt om og har jo blitt kalt globetrotter her etter hvert. Nå er jeg veldig glad for å være tilbake i Norge og Sarpsborg 08. Dette blir utrolig spennende. Jeg ser på Sarpsborg som et ekstremt spennende lag som jeg tror kan overraske mange.

Toårskontrakt

Angrepsspilleren har signert en toårsavtale med Sarpsborg 08. Sportssjef Thomas Berntsen har tro på nysigneringen.

Saken fortsetter etter videoen:


- Kristian er en målscorer. Stor og sterk med et veldig godt venstrebein. Det er en spiller som kjenner norsk fotball godt og som vet hvilke krav som stilles. Han er også fysisk veldig godt forberedt. Spiller vi Kristian i gode posisjon, blir det mål. Så enkelt er det, sier Berntsen.

- Han har også rukket å gi et fenomenalt førsteinntrykk. Dette er en person sarpinger kommer til å bli glad i. Han gir av seg selv, er holdningssterk og vil tilføre mye til både klubben og spillergruppa, utdyper sportssjefen.

Annonse fra Eliteserien: