Kristian Fardal Opseth forlenger med Sarpsborg 08

Angrepsspilleren har signert en ny ettårskontrakt med Sarpsborg 08.

- Jeg liker meg i Sarpsborg 08. Jeg liker trenerne, jeg liker det fysiske apparatet, spillerne og resten av folka i klubben. I tillegg har trenerne en filosofi jeg mener passer meg ekstremt godt, sier Fardal Opseth.

Spissen har 19 målpoeng på 35 kamper i Sarpsborg 08-sammenheng. Med 1453 minutter i bagasjen, gir det et målpoeng hvert 76. minutt i snitt. 

- Kristian har lagt en tøff periode bak seg og kommet tilbake som en maskin. Han er i fantastisk form og har lagt ned en enorm innsats i høst. I Kristian har vi en spiller som alltid bidrar med målpoeng. Han har gjort seg fortjent til denne kontrakten og vi håper på et flott 2023 for ham, sier sportssjef Thomas Berntsen.

- For egen del er ambisjonen å holde meg skadefri. Jeg vil vise meg fram og det som bor i meg. På den måten vil jeg være med å bidra til suksessen jeg håper vi kommer til å ha neste år, sier Opseth.

Sogningen er sterk i troa på et godt 2023 for Sarpsborg 08.

- Jeg tenker vi som klubb går mot en meget spennende sesong neste år. Jeg har stor tro på det vi driver med om dagen, sier han.

Annonse fra Eliteserien: