Kristiansen: - Jeg var sikker på at lysken var gone

Han har kjempet mot klokken for å rekke seriestarten. Mot FK Haugesund svarte Anders Kristiansen med å holde nullen.

- Lysken fikk juling borte mot Mjøndalen. Jeg var helt sikker på at den var gone og mange uker ute. Så fikk vi noen gode MR-svar og jeg gikk fra en mørk kjeller til en rosa sky og var helt der oppe. Da var jeg fast bestemt på å rekke kampen, sier Kristiansen.

Annonse:
Og kampen rakk han. Der Sarpsborg 08 tapte sine fem første kamper i 2020, var heller ikke dagens batalje mot FK Haugesund noe fyrverkeri. Etter et sjansefattig oppgjør gikk Kristiansen og Sarpsborg 08 fra kampen med rent bur, 0-0 og ett poeng.

- Førsteomgangen er helt OK. Andreomgangen er vi ikke fornøyd med. Den er rufsete. Jeg tror vi må slippe håndbrekket mer rent mentalt og få litt mer kvalitet teknisk sett. Vi må få fart på ballen og være positive med ballen. Det positive er at vi har holdt nullen og fått poeng, sier keeperen.

Assistenttrener Magnus Edlund istemmer sisteskansen.

- Vi har en timinuttersperiode rundt 30 jeg synes vi er gode og har et par gode sjanser i starten. Fra start i andre blir det urytmisk. Skal jeg være ærlig får vi være OK fornøyd med dette poenget, sier Edlund.

Hør alt Edlund og Kristiansen hadde å si etter kampen her:


Annonse fra Eliteserien: