Lars-Jørgen Salvesen klar for Sarpsborg 08

På tolv kamper for Ull/Kisa scoret han åtte og assisterte to mål i høst. Nå vil Lars-Jørgen Salvesen sette sitt preg på Sarpsborg 08.

Annonse:

- Salvesen er en spiss vi har skikkelig troa på. Han har nok gått litt under radaren etter et skadeopphold inn mot 2018-sesongen. Talentet har vært ubestridt, men i høst fikk han sitt virkelige gjennombrudd i OBOS-ligaen. Han har en totalpakke som er veldig spennende, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Saken fortsetter etter videoen:- Jeg gleder meg veldig til denne utfordringen. Jeg er en spiss som scorer mye mål. Jeg avslutter godt med begge bein og med hodet. Jeg kan også brukes om oppspillspunkt og er flink til å kombinere. Jeg vil si jeg er en allrounder. Forhåpentligvis skal jeg bidra med mye mål, sier den nysignerte spissen.

Spiss med voldsom venstrefot

Salvesen er 22 år gammel og skal etter beskrivelsene passe Sarpsborg 08-stilen som hånd i hanske.

- Han er en spiss med stor arbeidskapasitet. God i toppresset og solid løpskraft. Han er god feilvendt, setter fint opp relasjonsspill, men viktigst av alt er han en spiss som er smart og fysisk i boksen. Han har en voldsom venstrefot, sier Berntsen.

Noe av potensialet kom også til syne i høstsesongen. På tolv kamper i OBOS-ligaen scoret angrepsspilleren åtte mål og bokførte to målgivende pasninger for Ull/Kisa - klubben som de siste sesongene virkelig har fått fart på talentarbeidet og solgt flere spillere til Eliteserien.

Se Salvesens scoringer fra høstsesongen her:


Treårsavtale

- Ull/Kisa er på vei opp og fram. Det er ikke tilfeldig at Salvesens gjennombrudd kom der. Vi gleder oss veldig til å se ham i blått og hvitt. Vi tror på en god match, sier Berntsen.

Lars-Jørgen Salvesen har skrevet under en treårsavtale med Sarpsborg 08.

- Det var et ganske enkelt valg. Det er en spillestil jeg tror passer meg bra, sier 22-åringen.

Annonse fra Eliteserien: