Larsen-dobbel da 08 slo Ventspils

Sarpsborg 08 slo latvierne 3-2 i Spania.

Sarpsborg 08 startet kampen positivt og fikk uttelling allerede etter seks minutter. Et godt Ole Jørgen Halvorsen-innlegg ble slått 45 grader ut.  Steffen Lie Skålevik gjorde et godt løp og frigjorde med det plass til Kristoffer Larsen som sikkert trillet kula i nettet.

Dessverre ble 1-0 til 1-1 veldig raskt da en uheldig Sheldon Bateau styrte et Ventspils-innlegg i eget nett bak en sjanseløs Falch.

Sarpsborg 08 lot seg dog ikke stresse av baklengsmålet. Sarpingene lå godt i ramma og presset fram flere gode brudd som ga både store og små sjanser.

Nydelig frisparkscoring

30 minutter ut i oppgjøret skulle man igjen ta ledelsen. Med et frispark fra 18 meter hamret Kristoffer Larsen kula i lengste til 2-1.

Sarpsborg 08 hadde gode muligheter til å øke ledelsen ytterligere, men lagene gikk til pause på stillingen 2-1.

Saken fortsetter etter bildegalleriet:

Etter pause var det Ventspils som kom best i gang da de med nært omgangens første angrep utlignet til 2-2.

Sarpsborg 08 byttet nært hele laget etter 60 minutter, men rakk før det å skape både en og to enorme muligheter - uten uttelling.

Ny Strand Larsen-scoring

En som fikk seg en tidlig scoring, var Jørgen Strand Larsen. Allerede etter tre minutter på banen fikk han sklidd kula via keeper og i nettet etter et flott angrep.

Sarpsborg 08 vant kampen 3-2.