Lenny Nangis klar for Sarpsborg 08

- En spiller med dribleferdigheter og x-faktor, sier sportssjefen om nysigneringen. 

Annonse:

Lenny Nangis er navnet på Sarpsborg 08s nye kantspiller. 25-åringen kommer til Sarpsborg med en CV som er svært imponerende.

Imponerende CV

- I Nangis får vi en eksplosiv, fotballsmart og driblesterk kantspiller i sin beste alder. Nangis har bøttevis av erfaring fra fransk toppfotball og har vært klink for samtlige franske u-landslag før han som senior valgte å representere Guadeloupe. CV-en hans er mildt sagt imponerende - noe av det bedre vi har hatt i klubben, sier sportssjef Thomas Berntsen. 

- Jeg er en rask spiller som liker å drible. Jeg trives én mot én og liker å bidra med assists. Jeg håper å score bra med mål i høst. Jeg håper vi kan oppnå fine ting sammen og klatre på tabellen. Jeg er stolt av å bære denne drakta, sier Lenny Nangis. 

Saken fortsetter etter videoen:


Den fransk-guadeloupiske 25-åringen kommer til Sarpsborg som bosmanspiller. Tross sin relativt unge alder, har kantspilleren notert seg for 89 kamper på øverste nivå i Frankrike, samt 49 kamper på nivå to. Han kommer senest fra greske Levadiakos. 

- Nangis er en spiller vi tror vil blomstre igjen i trygge omgivelser. Han har hatt sine opplevelser i Hellas, så vi må ha litt, men ikke veldig tålmodighet i dette caset. Vi håper å ha Nangis i god matchform i løpet av to-fire uker. Testene viser stort potensial, sier Berntsen.

Kontrakt ut året

Og utdyper:

- Som spiller i Caen hadde han en enorm stjerne. Han har kanskje tatt et par mindre heldige klubbvalg siden som har gjort at han ikke har fått maksimalt ut av potensialet sitt, men vi snakker om en 25-åring proppet med erfaring fra toppnivå i Frankrike og internasjonalt.

Nangis har skrevet en kontrakt med Sarpsborg 08 ut året, men den kan fort bli forlenget om partene klaffer. 

- Finner Nangis roen i Sarpsborg og dette blir så bra som vi tror og håper, ser jeg ikke bort fra at dette kan bli en mer langsiktig avtale, avslutter sportssjefen.

Annonse fra Eliteserien: