Lindseth har skrevet under ny Sarpsborg 08-kontrakt

24-åringen forlenger sin avtale med to år. Det gjør han til 08-spiller ut 2022-sesongen.

- Det er en god blanding av at jeg har stor tro på opplegget her. Samtidig er det en situasjon ute i verden der klubber vil slite med å hente spillere. Da synes jeg vi skal signere der vi er og gi tilbake til klubbene våre, sier Lindseth etter å ha skrevet under på avtalen.

- I Jonathan har vi en trenbar og solid Sarpsborg 08-spiller som var involvert i 28 av kampene våre i Eliteserien i fjor allerede i sin første sesong hos oss. Vi har god tro på at han kan ta nye steg videre i Sarpsborg 08, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Ønsker seg plass sentralt

Gjennom vinterens oppkjøring har 24-åringe Lindseth spilt mye sentralt på midtbanen. Prestasjonene har også vært gode.

- Personlig vil jeg ha en mer sentral rolle på laget sentralt på midten, sier han.

Saken fortsetter etter videoen:

Klar over at 2020-utgaven av Sarpsborg 08 er mer ballbessitende enn 2019-laget.

- Vi er et mye mer spillende lag i år og har spedd på med gode ballspillere. Vi har en spillestil som komplimenterer det litt, sier han.

Takker klubben for god koronahåndtering

I Sarpsborg 08 har spillerne under koronapandemien gått med på et felles lønnskutt. Til gjengjeld har det aldri vært aktuelt å permittere spillergruppa. Det er et grep som hylles av midtbanespilleren.

- Jeg er veldig fornøyd med hvordan Sarpsborg har håndtert det. Jeg tror ikke jeg ville vært noe annet sted under en epidemi og pandemi, sier han.

Annonse fra Eliteserien: