Louise Rodgers Holte er med ut 2024

Louise Rodgers Holte fortsetter i stillingen som idrettspsykologisk rådgiver for Sarpsborg 08.

Annonse:

- At klubben ønsker meg med videre er en tillitserklæring. I mine tre sesonger i Sarpsborg 08 har vi de to siste sesongene hatt samme team rundt spillergruppen. Jeg ønsker å bidra til kontinuiteten rundt guttene som skal prestere på feltet, sier Holte.

- Det er umulig å stikke under en stol at jeg har blitt utrolig glad i klubben og alle menneskene i og rundt Sarpsborg 08, fortsetter hun.

Følger opp enkeltspillere og laget

Som idrettspsykologisk rådgiver, handler mye om å følge opp enkeltspillere i Sarpsborg 08, men også laget som kollektiv gruppe. Rodgers Holte mener enkeltspillere har tatt store steg.

Vania Ferreira er med ut 2025.
Vania Ferreira er med ut 2025.

- Jeg vil si vi har kommet meget godt på vei med tanke på individuell oppfølging av det mentale hos enkeltindividet, når man ser stegene mange av spillerne har tatt i år og hvilke spillere som har blitt solgt. Så skal vi kommende sesong også ta større steg på det kollektive mindset.

Vania Ferreira i to nye år

Samtidig som Louise Rodgers Holte forlenger, er det også klart at Vania Ferreira blir med ut 2025 som musketerapeut. 

- Vi har fått en veldig god kontinuitet i trenerteamet vårt. Vi er veldig fornøyd med jobben som legges ned. Louise bidrar med spisskompetanse innenfor idrettspsykologi, mens Vania etter sin inntreden har gjort en god jobb som muskelterapeut. Vi er veldig glad for å ha dem med videre, sier sportssjef Hampus Andersson.

Annonse fra Eliteserien: