Louise Rodgers Holte er med videre

Sarpsborg 08s mentale trener har signert ny kontrakt med Sarpsborg 08.

- Jeg ønsker å stå for en kontuinitet og muligheten til å jobbe under samme trenerteam over tid og  vil være med å bygge oppunder potensialet i den gruppa vi har. 

Louise Rodgers Holte har signert en ny ettårsavtale med Sarpsborg 08. Holte kom til klubben før 2021-sesongen. Gjennom de siste to sesongene mener den mentale treneren at spillergruppa har tatt steg, men at det fortsatt er ting som må og kan forbedres.

- Vi har fortsatt noen koder å knekke. Jeg ønsker at flere tapper in på lederskapsegenskapene sine. Vi trenger flere tydeligere ledere. Vi må utvikle den mentale verktøykassa vår til å stå bedre forberedt på utfordringer som vil komme gjennom en hel sesong. Det er fortsatt viktig for oss å ha en bedre mental motstandsdyktighet til svingninger i kampene, sier Rodgers Holte.

Gjennom året lot hun seg spesielt imponere over hvordan laget snudde den tøffe trenden de var inne i midt i sesongen.

- Jeg tror mye av grunnen til at vi står sterkt sammen i tyngre perioder resultatmessig, henger sammen med at gruppa ser hvilket arbeid og hva slags kvalitet som legges ned gjennom treningsarbeidet uke for uke. 

- Selv med de åtte tapene på rad, var det aldri tvil om at gruppa hadde troa på det vil holdt på med. Det var alle muligheter til å oppleve surmuling og mistro, men det forekom ikke. Sånn sett mener jeg vi ser at gruppa har blitt mer robust, sier hun.

Annonse fra Eliteserien: