Magnar: - Jeg har kjærlighet til 08 som en ekte supporter

Magnar Ødegaard (26) er tilbake i Sarpsborg 08. Hjem kommer en heltent og mer rutinert utgave av forsvarsspilleren som reiste på nye eventyr etter 2010-sesongen.

Annonse:

- Jeg har jo naturligvis blitt en del eldre og mer rutinert spiller. Forhåpentligvis har jeg også forbedret meg litt på de fleste områder, sier Ødegaard.

Klar på at 2009- og 2010-sesongene står høyt i kurs.

- 2009 startet dårlig, men endte til slutt opp med kvalik og en artig kamp på Fredrikstad stadion. 2010-sesongen som endte i opprykk var også stort.

- Setter utrolig pris på Sarpsborg 08

Forsvarsspilleren, som startet karrieren i Skjeberg, før ferden gikk videre til Borgen og senere Sarpsborg 08, har fulgt nøye med klubben i hjembyen de siste sesongene.

- Jeg er jo sarping og har den samme kjærligheten til klubben som supporterne på tribunen. Jeg har fulgt Sarpsborg 08 fra utsiden helt siden jeg dro og har alltid hatt et ønske om å komme tilbake. Det er rett og slett en klubb jeg setter utrolig stor pris på. Nå når timingen var rett for begge parter var det en ganske enkel avgjørelse, sier han.

Som ex. Molde-, Lillestrøm- og Tromsø-spiller har han også fått med seg publikumsutviklingen på Stadion.

Hyller publikumsutviklingen

- Fansen har virkelig tatt opp hansken. Tilskuertallet har økt betraktelig siden jeg var her sist og det er utrolig gøy å se og høre hvor mye liv og røre de lager hjemme som borte.

Med en undertegnet 1,5-årsavtale er Ødegaard klar for å hjelpe Sarpsborg 08 oppover tabellen.

- Ambisjonen er å etablere klubben på øvre halvdel av eliteserien som en skikkelig utfordrer til de største klubbene. Vårsesongen har vært tøff, men det er mange kamper igjen og jeg er sikker på at vi kommer til å klatre mange plasser i høst.

Annonse fra Eliteserien: