Males forlenger med Sarpsborg 08

Mate Males har signert en ny kontrakt med Sarpsborg 08 ut 2021-sesongen.

Annonse:

- Jeg har på kort tid rukket å bli veldig glad i Sarpsborg 08. Nå ble det en kjedelig skade tidlig, men jeg er innstilt på å komme raskt tilbake og kjempe videre for klubben, sier midtbanespilleren. 

Males hadde i utgangspunktet en kontrakt med Sarpsborg 08 ut 2020-sesongen. Med nytt blekk på papir er partene nå enige om ytterligere én sesong for kroaten.

- Mate er det vi kaller hel ved. Det har foreløpig blitt med noen få minutter i 08-drakta, men vi er klare på at Males kommer til å gi oss veldig mye så snart han er tilbake. Vi har blitt glad i han og da begge parter følte det meste stemte, valgte vi like så godt å forlenge kontrakten først som sist, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Lederskikkelse

Males fikk sitt foreløpig eneste innhopp i kampen mot Rosenborg sist lørdag, men rakk på få minutter å overbevise både klubb og publikum om hvilken karakter han er.

- En leder vi kommer til å nyte godt av. Allerede denne sesongen vil han få med seg en del kamper. Vi er veldig glad for å ha forlenget kontrakten, sier Berntsen.

Slik så det ut da Males ble presentert som Sarpsborg 08-spiller:


Annonse fra Eliteserien: