Målfest på Stadion

Sarpsborg 08 feide Strømmen av banen og vant 5-1 mot OBOS-liga-laget.

Sarpsborg 08 åpnet kampen mot Strømmen i hundre. Allerede fra start bombaderte sarpingene Strømmen-buret. Etter drøye fem minutter, på kampens tredje sjanse, skulle 1-0 sitte. Scoringen kom etter et fint innlegg av Jonathan Lindseth. På bakre stolpe steg Ole Jørgen Halvorsen til værs og prikkheadet inn ledelsen.

Ofkir med dobbel

Sarpsborg 08 var veldig gode de første 20-25 minuttene og sjokkerte Strømmen. 1-0 ble til 2-0 etter kvarteret. Halvorsen slo etter et flott angrep inn foran mål. Der kom Jørge Strand Larsen seg fri etter en flott bevegelse og headet inn vertenes andre scoring.

Annonse:
3-0 kom minutter senere. Mohamed Ofkir avsluttet fra returrom etter en corner - via en motspiller og i mål. Samme Ofkir skulle fem minutter etterpå score sitt andre og Sarpsborg 08s fjerde. Igjen fra distanse, men uten å avslutte via en motspiller. Skuddet var godt plassert ved stolperota til 4-0.

Sarpsborg 08 startet også andreomgangen brukbart. Jørgen Strand Larsen var nære å komme først på en strålende stikker fra Bojang, men Lillevik kommer foran med et nødskrik. Ballen endte dog i føttene på Ofkir som forsøkte seg på åpent bur, men treffet var for dårlig.

Saken fortsetter etter bildeserien:

I det 55. minutt skulle det ljome i tverrliggeren bak Strømmen-keeperen. Etter godt forarbeid av Ofkir fikk Lindseth sjansen fra 14-15 meter. Treffet var godt, men gikk i kryssfestet ut.

Strømmen fikk sin første virkelig første store sjanse etter 65 minutter. Et frispark fra 18-19 meter gikk i tverrliggeren og ned, men heldigvis for Sarpsborg 08 også ut.

Tre målpoeng fra Halvorsen

I stedet for 4-1 utnyttet Sarpsborg 08 en feil i Strømmen-forsvaret og la på til 5-0. Det skjedde da Halvorsen satte inn en retur etter et skudd fra Strand Larsen. Det var Borgen-guttens tredje målpoeng i kampen - to scoringer og en assist.

Med fem minutter igjen å spille reduserte Strømmen. Innbytter Nordås avsluttet via en 08-spiller og i mål bak en utspilt Mitov Nilsson til 5-1.