Målløst mot HamKam

Det var ingen av lagene som klarte å finne nettmaskene lørdag ettermiddag, og det endte dermed 0-0 i treningskampen borte mot HamKam rundt to uker før seriestart.

Annonse:

Etter et målrikt tap i forrige treningskamp mot Vålerenga, ble det et helt annet kampbilde for Billborns utvalgte mot HamKam lørdag.

For det ble nemlig aldri noe fyrverkeri av en fotballkamp på HIAS-banen.

Det var allikevel hjemmelaget HamKam som hadde de største sjansene i den første omgangen. Blant annet hadde vertene et innlegg i tverrliggeren, og Udahl satt Marko Illic på prøve uten at det førte til scoring på debutanten i 08-målet. Sarpsborg 08 hadde også sine perioder med mye ballinnehav, men klarte aldri å komme til de helt store sjansene. Nærmest var Simon Tibbling og Anders Hiim, men avslutningene gikk utenfor målet til Sandberg i HamKam-buret. 

Meister nære scoring

I den andre omgangen var det Sarpsborg 08 som for det meste var det førende laget, uten å skape mange kvalifiserte målsjanser. Nærmest var Henrik Meister i det 56. spilleminuttet da den høyreiste dansken satt hodet på et flott innlegg fra venstreback Anders Hiim. Hjemmelagets sisteskanse reddet imidlertid glimrende. Nærmere kom ingen av lagene, og kampen endte dermed 0-0 på HIAS-banen.

Neste test for Sarpsborg 08 er generalprøven borte mot IFK Göteborg 23 mars.

Kampfakta

Treningskamp
HamKam - Sarpsborg 08 0-0 (0-0)
HIAS-banen

Mål:
 

Sarpsborg 08s lagoppstilling: Marko Ilic - Sander Christiansen (Ut 57), Magnar Ødegård (Ut 66), Franklin Tebo, Anders Hiim - Aimar Sher, Junior - Simon Tibbling, Jo Inge Berget, Sondre Ørjasæter - Henrik Meister

Reserver: Anders Kristiansen, Eirik Wichne, Anton Skipper (Inn 66), Peter Reinhardsen(Inn 57), Niklas Sandberg, Viktor Halvorsen, Martin Hoel Andersen, Daniel Job

Annonse fra Eliteserien: