Marko Ilic er klar for Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 låner Marko Ilic fra Colorado Rapids.

Annonse:

- Jeg er 26 år gammel, men har allerede masse erfaring fra belgisk og serbisk liga i tillegg til USA. Jeg vil se jeg er en ganske pålitelig keeper. Jeg vil gjøre mitt beste for Sarpsborg, sier sisteskansen.

26-åringen kommer til Sarpsborg med over 70 kamper i den belgiske toppdivisjonen, drøyt 60 i serbisk toppdivisjon og 16 obligatoriske kamper for Colorado Rapids. Ilic har også debutert for det serbiske landslaget.

- Vi henter Marko for å spisse til målvaktsgruppa vår. Vi får inn en keeper med god rekkevidde, en god skuddstopper, men han er en veldig god feltkeeper som plukker ned mye. Det er en aktiv målvakt, sier sportssjef Hampus Andersson.

- Vi har gode keeper fra før av, men mener Marko Ilic vil kunne tilføre oss noen andre kvaliteter enn det vi har i dag. Han kommer til å utfylle de andre på en god måte, utdyper Andersson.

Saken fortsetter etter videoen:

Avtalen mellom Ilic, Colorado og Sarpsborg 08 strekker seg fram til 15. juli.

- Det er avtalen i første omgang, så får vi se hva som skjer etter det, sier Andersson.

De siste døgnene har for Ilic vært ekstremt hektiske.

- Det har vært mye reising, tester og kontraktunderskrivelse. Jeg er litt jet-lagged, men jeg er glad for å være her og ser fram til å møte alle spillerne og de rundt laget. Jeg kjenner ikke for mye til Sarpsborg 08. Dette gikk veldig fort, men jeg er veldig lysten på å lære mer om laget, fansen, klubben og alt som følger med, sier han.

Marko Ilic har sin første trening med Sarpsborg 08 i dag.

Annonse fra Eliteserien: