Martin x 2 sikret seier mot Arendal

16 år gamle Martin Bakkenget og Martin Hoel Andersen scoret målene da Sarpsborg 08 slo Arendal på Stadion.

Som et par ganger tidligere i vinter, spilte en sammensatt U23- og A-lag treningskamp. Søndagens motstander var Arendal, laget som de siste årene har vekslet på å spille 1. og 2. divisjon.

Sarpsborg 08 startet kampen best og tok tidlig initiativet. De blåhvite fikk tidlig et press, men det var først etter 18 minutter den første sjansen kom. Mathias Svenningsen-Grønn slo flott over mot Martin Hoel Andersen som headet like utenfor fra skrått hold.

Utover omgangen kom Arendal mer med i spillet. 2. divisjonslaget kom til en fin skuddmulighet midtveis i omgangen, men Leander Øy avverget fint til corner.

Omgangens største sjanse tilfalt Daniel Job. Niklas Sandberg slo kantspilleren flott gjennom. Etter et par lekre dragninger, var Job alene med keeper. Avslutningen var også fin, men keeper reddet flott.

Halvveis sto det 0-0.

Sarpsborg 08 gikk ut i hundre etter pause. Før minuttet var passert, sang det i nettmaskene bak Arendal-keeperen. Peter Reinhardsen slo inn fra høyre. Foran mål kom Martin Bakkenget stormende. Den tidligere Hafslund IF-spilleren snek seg forbi Bergan og satte inn 1-0.

Hjemmelaget styrte i det store og hele andreomgangen og kontrollerte det meste som skjedde på Stadion-matta. Med knappe ti minutter igjen å spille doblet hjemmelaget ledelsen. En corner fra Sandberg ble headet tilbake i feltet av Anton Skipper. Martin Hoel Andersen var først på ballen og satte ballen i nota.

Sarpsborg 08 vant kampen fortjent 2-0.