Menno Koch er på plass i Sarpsborg

Bli bedre kjent med vår nye midtstopper.

Annonse:

- Det har vært veldig bra. Jeg har fått et godt inntrykk. Intensiteten og trykket har vært bra og jeg føler det er mye kvalitet og potensiale i dette laget. Jeg liker også måten treneren ønsker å spille på. Det var en deilig følelse å være på feltet og møte spillerne, sier Menno Koch.

Nederlenderen har nå gjennomført et par økter med nye lagkamerater og gleder seg stort til å spille med den blåhvite drakta. Der skal man få se en spiller med innlevelse.

- Jeg er en høy midtstopper som liker å ta duellene mine og være en leder i forsvarsleddet og sørge for at de rundt meg er i gode posisjoner. Jeg liker også å spille fotball, men det er vel det store bildet på hvem jeg er.

I sin tidligere klubb spilte Koch med Tobias Heintz og Jonathan Lindseth. De to fortalte mye positivt om klubben.

- Jeg snakket med dem allerede i vinter. De var veldig positive om både klubben, folket og byen. De sa at Sarpsborg alltid vil spille fotball, en rolig by, men veldig fint hvis man har familie, noe jeg har. Det har vært viktig for meg. Jeg sjekket av alle boksene, så jeg føler det var et godt valg.

Koch er først spilleklar til hjemmekampen mot Brann 20. juli. Spiller han, vil han sørge for at publikum og medspillere legger merke til ham.

- Forhåpentligvis kan jeg lede fra forsvarsleddet og kjempe for en seier med laget. Forhåpentligvis vil man høre meg på banen og vi kan dra i land tre poeng, sier Koch.

Se intervjuet med Koch her:

Annonse fra Eliteserien: