Mitt valg vil pryde drakten

Sarpsborg 08 skal skape positive relasjoner inn mot det lokale barne og ungdomsmiljøet i Sarpsborg i samarbeid med Lions.

Sarpsborg 08 ønsker å skape positive relasjoner inn mot det lokale barne og ungdomsmiljøet i Sarpsborg. I den forbindelse er klubben stolte av å forlenge sitt viktige og gode samarbeid med Lions sine seks klubber i Sarpsborg. Dette samarbeidet vil være en del av et større skoleprosjekt rettet mot barneskoler i Sarpsborg. 

Annonse:
Når spillerne ikke er på fotballbanen vil de blant annet være engasjert i Lions sitt program "Mitt valg". Spillerne skal ut å prate om viktige verdivalg i livet, få barn og unge til å tenke kritisk, forstå konsekvenser og ta gode beslutninger som lar de bruke sine muligheter på en best mulig måte. 

Mitt valg er et komplett program for utvikling av sosial og emosjonell kompetanse hos barn og unge. "Mitt valg" vil stå på ryggen på spillernes drakter under årets sesong. 

- Vi er veldig fornøyd med å ha med Lions videre. Det er viktig at vi som klubb bidrar der vi kan, derfor ser vi frem til et meningsfylt år sammen med Lions, forteller Cathrine. 

Annonse fra Eliteserien: