Mohamed Ofkir klar for Sarpsborg 08

Kantspilleren har skrevet under en toårsavtale med Sarpsborg 08.

Ofkir er en spiller som hadde en veldig god start i Lillestrøm og ble solgt til Belgia. Der ble han skadet. Det er nok et gap fra hvor er han nå og fra hva han selv og omgivelsene hadde forventet, sier sportssjef Thomas Berntsen. 

Annonse:
Typisk 08-signering

Som mener det er typisk Sarpsborg 08 å signere en spiller som Ofkir.

- Han har hatt noen kamper hvor han har vært veldig god, andre mer variabel etter han kom tilbake til norsk fotball og Sandefjord. Klarer vi å få ham stabil på sitt høyeste nivå, får vi en 23 år gammel norsk gutt som vil gi oss flere positive opplevelser med dribleferdigheter, rykk, flink til å gå av folk også videre, utdyper sportssjefen.

Saken fortsetter etter videoen:

Videoen er ikke tilgjengelig.

Rask og driblesterk

23-åringen beskriver seg selv på følgende måte:

- Jeg er først og fremst en offensiv spiller som er rask og driblesterk. Sarpsborg er en fin og stor klubb som har gjort det ganske bra de siste årene. Jeg gleder meg til å bidra med mitt, sier Ofkir.

- Vi har sett etter spillere som er gode til å gå av folk én mot én. Den største jobben må Ofkir uansett gjøre selv. Han kommer inn i en god treningsgruppe, så er det opp til han å komme seg tilbake til normalkurven, avslutter Berntsen.

Annonse fra Eliteserien: