Molins skriver ny avtale med Sarpsborg 08

Guillermo Molins har skrevet under en ettårsavtale med Sarpsborg 08.

- Det er som jeg har sagt fra den første dagen jeg kom hit. Dette er en klubb som er på vei et sted og framfor alt med det som skjer nå. Jeg har veldig lyst til å være en del av det og er glad for å ha signert ny kontrakt, sier Guillermo Molins.

Stor oppside

- Vi er glade for å ha med oss «Gische» videre. Det er en spiller med stor erfaring og kvaliteter vi vet vi vil dra stor nytte av om vi får han i banen. Vi velger å ta en risiko her, men vet oppsiden er stor om han blir å spille, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Annonse:
Molins kom tilbake til Sarpsborg 08 i sommer etter et opphold i Rosenborg. Nå handler det meste om å få Molins til å kunne bidra over tid, mener Berntsen.

- «Gische» har hatt en veldig fin start på oppkjøringen her nå. Vi har et helproft, fysisk team rundt a-laget som vi har stor tro på. Den miksen kombinert med en supermotivert Molins gjør at vi håper å se langt mer av ham i 2022. Gjør vi det, vet vi at laget vårt er styrket. «Gische» er en kvalitetsspiller når han er skadefri, sier Berntsen. 

Vil ha solid oppkjøring

Og akkurat det er Molins enig i. Han får i disse dager god oppfølging av Joao Ferreira og det øvrige fysiske teamet i Sarpsborg 08.

- Det er en superdyktig gjeng. Støtteapparatet rundt laget gjør oss sterkere og sharpe uke etter uke. Dette virker å være en stor og bra del av bygget vi skal ha fram her i Sarpsborg, sier Molins.

- Jeg har ikke hatt en ordentlig oppkjøring de siste to årene. Det er med å legge grunnlaget for hele sesongen, så det skal bli godt å være med laget i oppkjøringen. Da har man muligheten til å bidra allerede fra start og det føles godt, sier han.

Annonse fra Eliteserien: