Mortensen forlenger med Sarpsborg 08

Patrick Mortensen har skrevet under på en ny toårskontrakt med Sarpsborg 08.

Annonse:

Det gjør dansken til 08-spiller ut 2019-sesongen. 

- Det skjer så mye positivt rundt byen, klubben og laget. Det har vært interesse fra andre klubber, men jeg føler det er her jeg kan oppnå suksess. Jeg kunne ikke se hvorfor jeg skulle skifte til en annen klubb nå, sier toppscoreren etter å ha krittet under for den nye kontrakten.

Vil ta nye steg

Mortensen har vært en viktig brikke i Sarpsborg 08-laget i år. Likevel mener han toppen ikke er nådd.

- Jeg synes jeg har nådd det nivået jeg visste jeg hadde. Nå handler det egentlig mer om å ta nye steg, for jeg er absolutt ikke ferdigutviklet. Det har vært godt å starte sesongen med scoringer, assist og en god plassering, sier Mortensen.

Sportssjef Berntsen er selvfølgelig også fornøyd.

- Signalene fra Patrick er at han trives veldig godt i klubben. Han ønsket en løsning, vi ønsket en løsning og nå har vi landet en avtale vi er veldig fornøyd med, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Enorme lederegenskaper

Etter et trøblete 2016, har Patrick Mortensen vært en av Sarpsborg 08s aller viktigste spillere i 2017. Med seks mål er han lagets toppscorer og har allerede tangert rekorden som den mestscorende spilleren for S08 i en eliteseriesesong.

- Skadesituasjonen i fjor bekymret oss litt, men nå er Patrick den spilleren vi hentet fra Danmark. Han er tilbake i den formen og kanskje enda litt bedre, sier Berntsen.

Som også trekker fram danskens lederegenskaper.

- Han har en enorm profesjonalitet i hverdagen og er en flott ambassadør for klubben. Geir Bakke har vært klokkerklar på at det er en helt avgjørende signering for oss å få på plass, sier sportssjefen.

Annonse fra Eliteserien: