Moss seiret på Stadion

Sarpsborg 08 mikset opp A- og U23-lag da Moss ventet til treningskamp.

Annonse:

Med en miks av a-lagsspillere og U23-spillere, målte Sarpsborg 08 krefter med OBOS-laget Moss på Stadion. Gjestene startet kampen best og allerede etter åtte minutter tok gultrøyene ledelsen. Målet kom etter et fint angrep som ble avsluttet med en kanon i lengste fra spissen av 16-meteren.

Moss doblet ledelsen etter 16 minutter. Leander Øy hadde god tid med ballen, men i mangel på å få ballen til en medspiller, endte det i stedet med at Moss fikk brutt ballen høyt i banen. Målet sto åpent og MFK-spilleren fikk en enkel jobb med å sette ballen i mål.

Gjestene fortsatte å levere godt på Stadion. Før 30 minutter var spilt hadde Moss scoret ytterligere to ganger. 0-2 etter en feil av Leander Øy, mens 0-3 kom etter et fint angrep til høyre der Bjørgolfsson kom seg først på innlegget og avsluttet via stolpen og i mål.

Sarpsborg 08s første, store sjanse kom etter drøye halvtimen. Stefan Johansen tredde fri Ken Legiec som fra skrått hold avsluttet i stolpen og ut.

Hjemmelaget tok mer og mer over mot slutten av 1. omgang. I det 45. minutt skulle reduseringen også komme. Victor Halvorsen pisket ballen inn fra høyre. På bakre kom Daniel Job løpende og hamret kula i nettet til 1-3.

Etter pause styrte Sarpsborg 08 mer av banespillet. Martin Hoel Andersen hadde en stor mulighet til å redusere ytterligere, men avslutningen gikk i tverrligger.

I stedet for redusering, var det Moss som skulle øke ytterligere en gang ved Sebastian Pedersen knappe ti minutter før slutt.

På en dag der OBOS-laget Moss vant fullt fortjent, var det hyggelig å se sarpeguttene Moen, Svenningsen-Grønn og Kaszuba få spilletid i tillegg til U23-spillerne Legiec, Manirakiza og Kulego.