Møter CSKA Moskva på lørdag

Russisk toppmotstand for Sarpsborg 08.

Annonse:

Sarpsborg 08s treningsopphold i spanske Benidorm er godt i gang. Gjennom en ti dagers lang leir skal laget måle krefter med CSKA Moskva, Admira Mödling og Zenit St. Petersburg.

Scoret mot CSKA sist

Lørdag klokka 17.00 er det CSKA Moskva som venter. Hovedstadslaget er nummer tre i den russiske toppserien og gjør i disse dager sine siste forberedelser før siste del av sesongen snart sparkes i gang.

- Vi vet det er et godt lag. Vi møtte de for to år siden. Vi merket at det var et godt lag, men vi vet vi kan score mål på dem også, sier Jørgen Strand Larsen, som med en deilig lobb puttet mot nettopp CSKA på La Manga i 2017.

Spår tøff kamp

- Det blir en tøff treningskamp, men det viktigste blir å få med seg et par gode opplevelser, utdyper unggutten.

Strand Larsen har fått en fin start på 2019-oppkjøringen med to scoringer på to kamper - ett på straffespark - ett på retur etter brent straffespark. 

Før kampen mot CSKA Moskva er Steffen Lie Skålevik bekreftet ute etter å ha måtte sy noen sting under kneet. Det samme gjelder Gaute Vetti, Amin Askar og Kristoffer Larsen som fremdeles er i opptrening etter sine skadeopphold. Jørgen Horn og Bjørn Inge Utvik er også ute. 

- Vi trives godt her. Det er fine baner og fint hotell og er klare for kamp på lørdag, sier Strand Larsen før kampstart.

Sarpsborg 08 - CSKA Moskva har avspark lørdag kl. 17.00 og vises på sa.no.

Annonse fra Eliteserien: