Mustafa «Mos» Abdellaoue er klar for Sarpsborg 08

Han står med 72 scoringer og i alt 88 målpoeng i Eliteserien. I 2017 ble det 16 scoringer på 30 kamper, mens han nærmest sikret plassen alene for Strømsgodset i fjor. Mustafa «Mos» Abdellaoue er Sarpsborg 08s nye spiss.

Annonse:

- Det er utrolig deilig. Jeg gleder meg sykt mye til å spille fotball og møte fansen. Jeg vet jeg er hentet for å levere målpoeng og tror spillestilen vil passe meg veldig bra. Alt er tilrettelagt for at jeg skal prestere og det er jeg klar for, sier 31-åringen som har skrevet under en 2,5-årsavtale med Sarpsborg 08.

Målgarantist

- Om noe kan kalles en målgarantist i Eliteserien, er Mos tett oppunder den karakteristikken. En fotballklok og arbeidsom spiss. Tallene hans de siste årene er heftig. Han har egentlig levert jevnt over veldig mye mål i Eliteserien uansett klubb, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Saken fortsetter etter videoen:


Og utdyper:

- Alle som kjenner til norsk fotball, kjenner også til Mos. Han trenger ikke en voldsom beskrivelse, men vi er trygge på at han kommer til å passe godt inn hos oss

KLAR: Mustafa Abdellaoue ser fram til å spille i blått og hvitt på Stadion.
KLAR: Mustafa Abdellaoue ser fram til å spille i blått og hvitt på Stadion.

Mustafa Abdellaoue hentes fra Strømsgodset med umiddelbar virkning. I 2018 ble det 15 scoringer i Godset-drakta fordelt på 24 kamper i Eliteserien og 7 i NM. Året før, for AaFK, ble det 16 mål og tre assist i Eliteserien, mens han i 2016 scoret 13 ganger på 29 kamper.

Nå håper «Mos» å sette noen kasser for et lag han mener har prestert godt spillmessig denne sesongen.

- Jeg har sett mange kamper. Sarpsborg har spilt bra de, men det har blitt for få seirer. Forhåpentligvis skal vi snu det her nå, sier han.

Salvesen til Godset

Samtidig som Mos signerer for Sarpsborg 08, går Lars-Jørgen Salvesen motsatt vei. Spissen har signert en permanent avtale med Godset. 

- Vi ønsker Lars-Jørgen masse lykke til videre. Slik det har utviklet seg, er nok likevel dette det beste for begge parter. En flott gutt med gode kvaliteter, skryter Berntsen.

Annonse fra Eliteserien: