Nå åpner vi Stadion for fullt igjen!

Nå kan hvem som helst, gammel som ung, kjøpe billett uten krav om hverken avstand eller koronasertifikat.

- En fantastisk nyhet! Vi er så lettet og så glad. Nå skal vi jobbe på for å skape gode opplevelser på Stadion og samle sarpinger til kamp slik vi husker det, sier daglig leder Espen Engebretsen.

Lørdag 2. oktober kommer Lillestrøm på besøk og billettsalget til den kampen er allerede i gang. Her er det bare å sikre seg en plass, ta med nabo, barn, foreldre og besteforeldre.

- Det åpner med et brak med en fantastisk kamp. Lillestrøm kommer til å komme med en solid horde av bortesupportere og det kommer til å bli en fantastisk ramme, sier Engebretsen.

Gleder seg til å se flere barn

Spesielt glad er Engebretsen nå for at alle barn og unge kan gå på kamp igjen uten å måtte teste seg.

- Det har plaget oss at barn og ungdom som vil på kamp har måtte ta hurtigtester for å dele en artig dag med familien sin. Vi har gjort hva vi kan for å løse alt på best mulig måte, men det er klart det er utrolig godt at vi nå skal kunne få dele opplevelser som tidligere - helt uten restriksjoner, utdyper den daglige lederen.

Takker partnere og sesongkortholdere

Fra kampen mot Lillestrøm er det de vante sesongkortene som gjelder.

- Vi må bare si tusen takk til alle som har vist tålmodighet underveis her, enten det har vært snakk om 200, 600 eller 2000 plasser og promokoder. Det har vært utfordrende for oss og det har vært utfordrende for alle med sesongkort. Det er veldig hyggelig at alle nå kan få bruke sin vante plass igjen, sier Engebretsen.

Toppbanner_Sarpsborg08_LSK.jpg

Annonse fra Eliteserien: