Nederlag mot Godset

Sarpsborg 08 gikk på et tap i Drammen.

Kampen på Marienlyst åpnet rolig. Godset hadde en del ball innledningsvis, dog uten å skape noen muligheter.

Omgangens første sjanse skulle tilfalle Sarpsborg, men skuddet fra Joachim Soltvedt fra skrått hold endte på feil side av stolpen.

Det var hjemmelaget som styrte det meste de første 45 minuttene. 1-0 skulle komme i etterdønningene av en corner etter 28 minutter. Lars Vilsvik fikk ballen på hjørnet av 16-meteren og curlet den vakkert i lengste.

Strømsgodset doblet ledelsen etter 40 minutter. Herman Stengel kom seg fri i boksen og hamret ballen forbi Simen Vidtun Nilsen til 2-0, et resultat som sto seg omgangen ut.

Torp med redusering

Sarpsborg 08 fikk ny spenning i kampen da Bouba Konté lekkert spilte fri Torp i bakrom. Alene med Myhra var Torp iskald og chippen inn reduseringen.

Gjestene jaktet utligning, men klarte aldri å skape det helt store.

Med knappe ti minutter igjen å spille, skulle dog en sluttspurt bli helt sementert.

Boahene snappet opp en feilpasning bak hos Sarpsborg 08 og chippet ballen sikkert i mål til 3-1.