Nicolai Næss klar for Sarpsborg 08

- Jeg har kommet til Sarpsborg for å være med og kjempe i toppen og kanskje være med på et nytt Europa-eventyr, sier nysigneringen.

Annonse:

Den tidligere Stabæk-profilen Nicolai Næss har skrevet under en treårskontrakt med Sarpsborg 08 og slutter seg til klubben på nyåret.

- Da muligheten kom, følte jeg det var riktig for meg og min utvikling. Etter en fin plan med Geir Bakke og Thomas Berntsen, var jeg ikke i tvil, sier 25-åringen, som selv var på Stadion og så Sarpsborg 08 - Besiktas torsdag kveld.


- Alle har fulgt med på Sarpsborg. Det har vært veldig gøy å se hva man har fått til i Europa. Det har vært helt magisk. Jeg håper å være med på flere slike øyeblikk fremover, utdyper han.

Store forventninger

I Nicolai Næss får Sarpsborg 08 en midtstopper sportssjef Thomas Berntsen har store forventninger til.

Mjøndalen 20151003.Eliteserien fotball 2015: Mjøndalen-Stabæk (1-4). Nicolai Næss jubler for seier etter eliteseriekampen mellom Mjøndalen og Stabæk på Isachsen stadion.Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Mjøndalen 20151003.Eliteserien fotball 2015: Mjøndalen-Stabæk (1-4). Nicolai Næss jubler for seier etter eliteseriekampen mellom Mjøndalen og Stabæk på Isachsen stadion.Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

- Han står for alt vi liker. Nicolai er en dedikert, treningsvillig og veldig god fotballspiller med et godt humør. Han kommer til å ta sin plass i gruppa, sier Berntsen.

- Vi har ønsket å signere ham i flere år. Han var en bauta i Stabæk, gjorde det godt for Columbus Crew i USA, men har slitt mer i Heerenveen. Vi forventer at Nicolai er med på å heve standarden hos oss. Målet er å få ham tilbake i landslagsdiskusjonen, utdyper sportssjefen, også klar på at Næss blir en del av en allerede sterk konkurransegruppe.

Spillende midtstopper

Og akkurat det gleder Næss seg til.

- Sterk konkurranse gjør at vi utvikler oss og blir bedre. Det tror jeg bare er sunt, sier han og forklarer hva supporterne kan vente seg i 2019:

- Jeg er en midtstopper som er bra med ballen i beina. Jeg liker å være med i det oppbyggende spillet. Jeg er ikke den største stopperen, men er man det, må man spille med hjerte med utenfor drakta. Jeg har kommet hit for å være med og kjempe i toppen og kanskje være med på et nytt Europa-eventyr.

Annonse fra Eliteserien: