Nicolai Næss skriver langtidskontrakt med Sarpsborg 08

- En viktig signering for oss, sier sportssjef Thomas Berntsen.

27-åringen har skrevet under en kontrakt til 31. juli i 2024 med Sarpsborg 08. 

- Det vi gjør i Sarpsborg nå med Micke som trener er veldig gøy. Jeg har sett stor utvikling og har lyst til å være med på det videre. Nå er det ordentlig gøy å spille fotball og gruppa er veldig bra. Det er en fin kombinasjon med bra alder på mange, gode verdier og det gjenspeiler seg på banen, mener Næss.

Nicolai Næss er en viktig spiller for Sarpsborg 08.
Nicolai Næss er en viktig spiller for Sarpsborg 08.

- Kvaliteten på øktene er mye høyere enn det har vært tidligere. Det tror jeg henger sammen med humøret som er i gruppa og at vi ser framgang. Vi drar alle mann i samme retning, utdyper han.

Har spilt klink fast

Næss, som har spilt både midtstopper og sentral midtbane i sin periode i Sarpsborg 08, har utenom én kamp denne sesongen, startet samtlige oppgjør.

- Nicolai er en spiller vi setter høyt. Han er, som vi sa da han signerte før 2019-sesongen, en dedikert, treningsvillig og veldig god fotballspiller. Han har som spådd tatt en fin plass i gruppa og gjort en veldig god jobb for oss, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Øynet et nytt Europa-eventyr

Med Sarpsborg 08 håper Næss å ta nye steg. Målet er et nytt Europa-eventyr.

- Ambisjonen er å klatre videre på tabellen og komme høyere år for år. Det hadde vært veldig moro med et nytt Europa-eventyr. Det er såpass jevnt i Eliteserien, så det er muligheter til å bite fra seg, sier han.

Annonse fra Eliteserien: