Niklas fra Ørje savner Sarpsborg 08

Niklas Bjerkes (10) skoleoppgave endte i en Sarpsborg 08-stein. Nå håper han det snart blir spilt fotball på Stadion igjen.

Annonse:

- Niklas er det man kan kalle en skikkelig blodfan av Sarpsborg 08. Han følger spillerne tett, har kontroll på overganger og resultater. Det har blitt mange tårer og jubelbrøl i stua de siste årene når kamper har blitt fulgt på TV, sier mamma Tine. 

Gjennom hele vinteren har Niklas trent flere timer hver eneste dag for å bli klar til seriestart for Ørje IL (gutter 2009), som nå er utsatt. «Krise»! 15.mai i år skulle han tatt med seg noen fotballkompiser for å feire bursdagen sin på stadion.

- Dette får vi ta igjen når han blir 12. Det Niklas synes er så bra med 08, bortsett fra det sportslige, er at spillerne nesten alltid tar seg tid til de små supporterne. Mang en gang har han kommet hjem med stjerner i øynene etter et vink fra keeper under kampen, eller et bilde med en av forbildene etter kamp, sier Tine.

Drømmer om 08

Niklas sin store drøm er å bli en del av laget om noen år (og treningsøkter). Engasjementet og treningsiveren står det ikke på i hvert fall!

- Han gleder seg til vi skal flytte til Sarpsborg om få år, slik at han kan komme enda nærere klubben i sitt hjerte.

Alle elever i 5. klasse ved Marker skole har fått en hjemmeskoleoppgave. Sist uke skulle Niklas og medelevene lage fire steiner hver som skulle plasseres rundt om i Ørje for å glede andre. 08-steinen sto øverst på lista.

- Niklas lagde denne for å minne alle store og små fans på at det går over, og at det snart blir liv på stadion igjen. Steinen ble lagt ved inngangen til Marker kunstgress.

Annonse fra Eliteserien: