Ny kontrakt for Jørgen Strand Larsen

20-åringen har signert en avtale ut juni 2023.

- Jeg er blitt veldig glad i Sarpsborg 08. Det betyr mye for meg å skrive ny kontrakt med en klubb jeg har vært i så lenge. Jeg har veldig lyst til å bevise overfor fansen hva jeg er god for over en hel sesong. Både som enkeltspiller og som lag håper og tror jeg vi kan ta et nytt steg når vi kommer i gang igjen, sier angrepsspilleren.

Har snakket sammen lenge

Samtalene mellom Sarpsborg 08 og spisstalentet har pågått en god stund, men har naturlig nok stoppet opp som en følge av koronapandemien. 

- Planen har hele tiden vært å skrive en ny avtale, men på grunn av situasjonen vi er i, har det tatt litt lenger tid. Nå som alt er i orden, er jeg kjempefornøyd med å forlenge avtalen, sier spissen.

- For oss er det viktig å sikre oss unge, talentfulle spillere på lengre kontrakter. At Jørgen i tillegg er lokal, gjør det hele ekstra gledelig. Vi er glad for at dette nå er på plass, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Etter en kanonoppkjøring foran 2019-sesongen, ble forventningene til den unge haldenseren skutt i været. Fasit viste likevel åtte målpoeng - fire scoringer og fire assist.

- Snittet i seg selv er egentlig helt OK, men ut fra forventninger og hva man har vært involvert i, burde det kanskje vært enda litt høyere. Jeg håper at erfaringen fra fjoråret er med på å utvikle meg videre, sier Strand Larsen.

Takker for tilliten 

Som utdyper:

- Først og fremst er jeg veldig takknemlig for at klubben fortsatt ønsker å satse på meg etter den tøffe høsten. Det er betryggende å vite at Sarpsborg 08 vil ha meg med videre uansett. Nå skal jeg krumme nakken og ta nye steg sammen med laget.

Sportssjefen istemmer spissens tankesett.

- Jørgen hadde en fantastisk oppkjøring og startet 2019-sesongen bra. Vi håper på at den flotte utviklingen skal fortsette i år. Månedene før koronapandemien var veldig lovende, sier Berntsen.

Annonse fra Eliteserien: