Ny kontrakt for Ruud Tveter

Alexander Ruud Tveter har skrevet under på en ny ettårsavtale med Sarpsborg 08.

- Det er ikke sånn at det er noen selvfølge at man får ny kontrakt når man er midt i en langtidsskade. Det setter jeg veldig stor pris på, sier Ruud Tveter.

Stygt skadet i sommer

Spissen var ved et gjennombrudd og fikk mye spilletid i perioden han pådro seg langtidsskaden. Som klubb mener Sarpsborg 08 det er riktig å ta vare på Ruud Tveter og gi ham en ny sjanse.

Annonse:
- Ruud Tveter er dønn seriøs. Rett og slett hel ved. Det er en spiller og ikke minst person vi setter veldig stor pris på. Nå skal han få en reell mulighet til å vise seg fram igjen hos oss. Han skal få tiden på seg til å bli ordentlig bra i kneet, så håper vi å se en god utgave av ham når han er tilbake, sier Berntsen.

Hovedpersonen selv er utrolig glad for at det ble ny kontrakt.

- Timingen på skaden var blytung når jeg var litt på gang. At jeg i tillegg hadde utgående kontrakt gjorde situasjonen veldig vanskelig.

Trener som besatt for å bli bra

To dager etter Ruud Tveter ble skadet, lå han under kniven og ble operert. Opptreningen går bedre enn forventet.

- Det har gått veldig bra så langt. Nå er det viktigste at jeg ikke får fullstendig overtenning. Jeg løper intervaller og føler meg veldig bra, men kneet skal man være forsiktig med. Jeg håper å være tilbake for fullt i april-mai, men det er vanskelig å styre selv utover å være nøye i opptreningen. Det skal jeg til gjengjeld være fullt ut.

Annonse fra Eliteserien: