Nytt billettsystem for 2020-sesongen

Når sesongkortsalget starter for 2020-sesongen, blir det med et helt nytt billettsystem som gjør ting langt enklere for deg som bruker.

For supportere og samarbeidspartnere er et mobilt og brukervennlig billettsystem viktig. Norsk Toppfotball har landet et fellessystem for Eliteserien og OBOS-ligaen der Sarpsborg 08 er av de første med å komme i gang. Den nye billettleverandøren hetter TicketCo.

Godt kjent system for sarpinger

- Det skal være enkelt å kjøpe billetter. Nå kan du gjøre det på steg enten du sitter hjemme eller er utenfor Stadion. Vi er sikre på at dette kommer til å bli enklere. I tillegg er systemet godt kjent i kommunen fra før da blant annet Sarpsborg scene benytter seg av det, sier Roar Johansen, som er IKT-ansvarlig i klubben.

Det nye billettsystemet vil gi publikum tilgang på billetter direkte på SMS. Systemet oppleves enkelt og brukervennlig. Det ligger blant annet spennende muligheter for å kunne pakketere, for eksempel billett og skjerf, eller flere kamper i én billett, for å nevne noe.

- Med TicketCo er det heller ingen grunn til å ha et fysisk sesongkort. Sesongkortet er nå heldigitalt og kan lagres rett på mobilen slik at du alltid har det tilgjengelig, sier Johansen.

Slutt på brukernavn og passord

- Dersom du har hatt sesongkort i 2019 skal du få tilsendt en SMS og en e-post med en egen lenke du må benytte for fornyelse. Da skal man kun klikke på lenken og følge de enkle stegene for å fornye, sier Johansen, som minner om at sesongkortsalget først starter i løpet av noen dager.

Fra kommende fornyelsesperiode slipper man brukernavn og passord for å fornye.

- Det går veldig fort å fornye og sesongkortet kan enkelt lagres i Wallet (iPhone) eller WalletPasses (Android) slik at du alltid har billetter og sesongkort tilgjengelig når det er betalt, sier Johansen.

Sarpsborg 08-publikumets første møte med TicketCo vil være under fornyelsen av sesongkort som starter i løpet av noen få dager.

Annonse fra Eliteserien: