Ødegaard skrev ny 08-kontrakt

Magnar Ødegaard har skrevet under kontrakt med Sarpsborg 08 ut 2022-sesongen.

- Det er Sarpsborg jeg er fra. Det er her jeg vil være og her jeg ønsker å oppnå ting. Det var ikke tvil, sier Magnar Ødegaard etter å ha skrevet under papirene.

Samtalene om forlengelse mellom Sarpsborg 08 og Ødegaard startet i Spania, men grunnet situasjonen har det naturlig nok dratt litt ut i tid. At man nå er enig, er Ødegaard fornøyd med.

Spår spennende 2020

- Jeg er glad for det. Sarpsborg er en klubb som har tatt store steg fra da jeg dro. Stadion og mange rundt klubben er endret. Det er noen materialforvaltere og personer i administrasjonen igjen, men mye har skjedd. Sarpsborg 08 har blitt en langt mer profesjonell klubb, sier han.

Klar på at han tror 2020-utgaven av Sarpsborg 08 ser spennende ut.

- Jeg synes vi begynte å se spennende ut i oppkjøringa. Vi har en spennende tropp. Klarer vi å holde alle skadefri, tror jeg det kan bli bra. Nå skal det bli godt å få matchet seg litt før alvoret braker løs 16. juni.

Solid signering

Sportssjef Thomas Berntsen er glad avtalen med Ødegaard er i havn.

- En lokal, treningssterk spiller som var viktig for oss i høst. Magnar har det aller meste vi ser etter i en "Sarpsborg 08-spiller". Han er en som virkelig går foran også i treningsarbeidet. Vi er glad for å ha landet denne, sier sportssjefen.

Tidligere i vår har Jørgen Strand Larsen, Ole Jørgen Halvorsen, Jonathan Lindseth, Gaute Vetti og Joachim Thomassen forlenget sine kontrakter med Sarpsborg 08.

Annonse fra Eliteserien: