Ole Jørgen Halvorsen vender hjem

Ole Jørgen Halvorsen har skrevet en kontrakt med Sarpsborg 08 ut 2018-sesongen.

Annonse:
Dermed er Borgen-gutten tilbake i Olavs by etter 142 eliteserie- og elleve Europa League-kamper for andre norske klubber de siste sesongene.

- Jeg er utrolig glad for å være tilbake i Sarpsborg 08. Det er noe jeg har hatt lyst til ganske lenge nå. Klubben er i utvikling og jeg håper å kunne bidra på en positiv måte. Nå er jeg glad for at det til slutt løste seg, sier 29-åringen.

Vil bidra med målpoeng

Halvorsen har de siste sesongene spilt for toppklubben Odd, men var i høst lånt ut til Bodø/Glimt der han leverte fire scoringer og én assist på ti eliteseriekamper. Borgen-gutten var også med på å sende ut nettopp Sarpsborg 08 av cupen.

- Jeg hadde noen gode opplevelser mot Sarpsborg 08 i 2016, men håper å få enda flere på Stadion for Sarpsborg 08 i 2017 og 2018, sier Halvorsen.

Som mener han har tatt steg siden han forlot solbyen sommeren 2009.

- Jeg har blitt mer rutinert. Jeg tar bedre og klokere valg, men kan fortsatt gå av en spiller, slå gode innlegg og score noen mål. Jeg håper å bidra med en god del målpoeng, sier han.

Fornøyd sportssjef

Sarpsborg 08s sportssjef Thomas Berntsen er som Halvorsen veldig positiv til signeringen.

- Vi er alltid giret på å få hjem gode, lokale spillere som er disponible. Da vi forsto at Ole Jørgen ønsket seg hjem, fattet vi raskt interesse. Vi har hatt en konstruktiv dialog med Odd og Ole Jørgen selv. Det er moro å få mer lokalt tilsnitt i gruppa. I tillegg passer Ole Jørgen perfekt til beskrivelsen vi har vært ute etter når vi har jaktet ny kant, sier Berntsen.

IMG_3038.jpg
TILBAKE: Ole Jørgen Halvorsen har skrevet en toårskontrakt med Sarpsborg 08.
- Vi har tre unge kantspillere, men har nå fått inn en erfaren kantspiller som er god begge veier. Ole Jørgen er veldig godt trent og tåler veldig mye trening. Når han i tillegg har spilt på høyt nivå de siste sesongene, passet dette oss ypperlig, utdyper sportssjefen.

Kantspilleren har i første omgang skrevet under en kontrakt ut 2018-sesongen.

- Ole Jørgen kan fort spille i mange år til. Når vi har møter med lokale spillere, får vi inntrykk av at spillerne kommer hjem for å bevise - ikke avslutte sine karrierer. Spillerne vi skal ha inn, må opp i ringene, og det har Ole Jørgen vært veldig giret på. Inntrykket jeg har av Ole Jørgen, er at vi nå får inn en spiller som gleder seg ekstremt til å komme til Sarpsborg 08. Vi gleder oss også ekstremt til å få ham hjem igjen, sier Berntsen.

Ole Jørgen Halvorsen

  • Født: 2. oktober, 1987

  • Posisjon: Høyrekant

  • Tidligere klubber: Borgen, Borg Fotball, Sparta Sarpsborg, Sarpsborg 08, Notodden, Sogndal, Fredrikstad, Odd, Bodø/Glimt

  • Statistikk: 142 eliteseriekamper, 22 mål, 13 assist. 129 1. divisjonskamper, 30 mål, 21 assist.

Annonse fra Eliteserien: