Opseth matchvinner mot Odd

Sarpsborg 08 tok en fullt fortjent seier hjemme mot Odd.

Seieren ble sikret etter Kristian Fardal Opseths matchvinnerscoring i det 63. minutt. Før det hadde Sarpsborg 08 kjørt det aller meste - med straffebom, tverrliggerskudd og et stort, spillemessig overtak.

Det var imidlertid gjestene fra Skien som startet kampen best. De hvite og sorte hadde mye ball og et par halvfarligheter de første 10-12 minuttene, men derfra og ut handlet stort sett absolutt alt om Sarpsborg 08 fram til scoringen satt.

Se høydepunktene fra kampen her:

Etter 13 minutter fikk Mikkel Maigaard en gedigen sjanse etter et vakkert forarbeid av Joachim Soltvedt. Skuddet gikk i tverrligger og ut.

Dette var starten på en god Sarpsborg 08-periode og mye press. Molins, Wichne, Opseth, Salétros og Maigaard fikk alle muligheter, men det var først på overtid den virkelig store skulle komme. Guillermo Molins fikk sjansen fra ellevemetersmerket, men Leopold Wahlstedt gikk seirende ut av straffesparksduellen.

Ut i hundre etter pause

Stefan Billborn var tydelig i pausepraten. Han ville ha et Sarpsborg 08 som fortsatte å styre kampen etter pause. Et Sarpsborg 08 som skulle by på seg selv og avgjøre kampen. Det svaret fikk han!

Sarpsborg 08 trykket Odd bakover. Fullstendig mot spillets gang fikk Odd en stor sjanse. Espen Ruud avsluttet i stolpen, uten at det rystet sarpingene nevneverdig. For de malte nemlig på.

Store sjanser til å punktere

I det 63. minutt skulle det endelig bli lønn for strevet. En god corner fra Anton Salétros ble møtt av Kristian Fardal Opseth som knuste Odin Bjørtuft i feltet og stusset ballen i en vakker bue over keeper Wahlstedt.

Sarpsborg 08 hadde både én og to store overgangsmuligheter til å punktere på tampen i en periode Odd jaget utligning, men det ble med Opseths scoring. En kanonlørdag i Sarpsborg og tre nye poeng i banken!