Overrasket Varmestua med sesongkort

Sammen med Ludvig Kamperhaug AS var Sparta Sarpsborg og Sarpsborg 08 på besøk hos Varmestua for å overlevere sesongkort.

- Dette er en viktig del av arbeidet vårt med å gjøre Sarpsborg til et litt bedre sted å bo og være i. Takk også til Ludvig Kamperhaug AS som hadde initiativet til dette, sier Jan-Håkon Dalen i Sparta og Patrick Walther Larsen i Sarpsborg 08.

Stolte av eliteserielagene sine

En rekke blide brukere av Varmestua var på plass og var storfornøyd med å nå kunne benytte seg av tilbudet om kunne se eliteseriekamper i byen.

- Det gleder mye og de får sjelden vært med på så mye annet i fritiden sin. Det er ikke så mange som bryr seg om dem, så de blir veldig glad for dette, sier Kjersti Seljehammer i Varmestua.

Fyller hverdagen med noe positivt

Varmestua fyller opp med mat, tilbyr et varm måltid, en varm dusj og det sosiale for brukerne av tilbudet. Å nå kunne tilby billetter til Sparta- og Sarpsborg 08-kamper syns Seljehammer er topp.

- Det betyr veldig mye for dem. Det gjør dagen for dem å fylle med noe annet innhold. De er ivrige - spesielt når det er seirer.

Se video fra Varmestua her:


Annonse fra Eliteserien: