På kamp? Slik løser du inn promokoden din

Alle som skal se Sarpsborg 08 på Stadion mottar nå en kode man må løse inn.

- De som skal på kamp vil få beskjed om det på SMS. Alle mottar en promokode som må brukes innen et gitt tidspunkt. Er den ikke benyttet innen det, går billetten videre til noen andre, sier Alexander Klaussen.

Slik løser man inn billetten:

  1. Følg linken og gå til landingssiden vår og velg den aktuelle kampen.
  2. Fyll inn promokoden du har mottatt i promokodeboksen.
  3. Fyll inn navn og øvrig kontaktinformasjon.
  4. Fullfør kjøpet
    -> Billetten er gratis, men systemet registrerer det som et kjøp
  5. Du mottar billetten(e) på SMS

SE VIDEO: Slik bruker du unik promokode:


Om kamparrangementet

Det skal opprettholdes minimum én[1] meter avstand mellom alle supportere alle veier på tribunene. Dette gjelder også om man går sammen med et familiemedlem. Lytt derfor til vaktene og sett deg på tildelt plass når du kommer på kamp.

Husk smittevernsreglene

Er du syk, eller i karantene må du holde deg hjemme. Dette omfatter, men er ikke begrenset til halsvondt, forkjølelse, lett hoste, sykdomsfølelse, feber, hodepine, magesmerter og muskelsmerter.

Følg rådene fra folkehelseinstituttet før under og etter kamp.

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte tilskuere i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av kamp, må Sarpsborg 08 sørge for å holde oversikt over tilskuere og nødvendig kontaktinformasjon. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er et krav til samtykke fra billettkjøpere der personopplysninger brukes i forbindelse med smittesporing.

Vi gjør oppmerksom på at munnbind skal brukes når du kommer inn og går ut av Stadion. Det samme gjelder når du beveger deg inne på arenaen. Når du har blitt henvist til din plass, kan du ta munnbindet av.

Annonse fra Eliteserien: