Peter Reinhardsen er klar for Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 har signert 23 år gamle Peter Reinhardsen på en toårskontrakt.

- Sarpsborg 08 virker å være en klubb hvor jeg kan ta det neste steget og utvikle meg godt i. Jeg fikk et godt inntrykk da jeg besøkte klubben. Det virker som et lag som liker å spille fotball. Det passer min spillestil godt, sier nysigneringen.

Jeg er en energisk person som er glad i ball og bidra i spillet. Jeg har en god motor og liker å drive framover i banen.

— Peter Reinhardsen

Klar fra 1. januar

Sørlendingen er klar for Sarpsborg 08 fra 1. januar 2023 og kommer senest fra spill i Start. På Sørlandet har Reinhardsen vært svært delaktig for gultrøyene. 23-åringen står bokført med fem scoringer og to målgivende pasninger på de 16 kampene han har vært involvert i denne sesongen.

- I Peter Reinhardsen får vi en målrettet, sulten og utviklingsbar norsk spiller i en fin alder. Peter er aller best offensivt, men har også figurert som midtstopper tidligere i karrieren. Det er en veldig fin gutt med gode holdninger som vi ser fram mot å få hit til Sarpsborg. Han er en anvendelig spiller som kan bekle flere posisjoner i forsvaret, men også høyere i banen, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Behersker flere posisjoner

Reinhardsen ser fram mot å bli en del av Sarpsborg 08 og håper han kan begeistre publikum.

FRA GULT TIL BLÅTT: Peter Reinhardsen spiller i Sarpsborg 08 i 2023.
FRA GULT TIL BLÅTT: Peter Reinhardsen spiller i Sarpsborg 08 i 2023.

- Jeg er en energisk person som er glad i ball og bidra i spillet. Jeg har en god motor og liker å drive framover i banen. Jeg har tidligere spilt midtstopper, så jeg behersker det defensive spillet også. Jeg ser veldig fram til å komme i gang og møte spillerne og alle rundt klubben, men akkurat nå er det viktigste å avslutte sesongen med Start på best mulig måte. Jeg skal bidra med det jeg kan både og utenfor banen, sier han.

Sarpsborg 08s interesse for Peter Reinhardsen har dog fått sine konsekvenser. Reinhardsen har ikke fått spille de siste kampene for Starts førstelag etter spillerens besøk og medisinske test på Stadion.

- Peter gjennomførte en veldig enkel, medisinsk test hos oss. Det er standard prosedyre når man skal signere nye spillere. Etterspillet har fra vårt ståsted vært i overkant, men i blant blåser det på toppene i fotballen. Det har vært en tøff periode for Peter, men han har stått fjellstøtt gjennom den. Vi håper Peter kommer styrket ut av dette og ser fram mot å få han hit til oss, avslutter sportssjefen.

Annonse fra Eliteserien: