Rashad Muhammed er klar for Sarpsborg 08

- Jeg har ventet så lenge på denne muligheten. Endelig er jeg hjemme igjen!

Med sin ekstreme fart og voldsomme fysikk ble Rashad Muhammed en publikumsyndling på Sarpsborg stadion. To år etter han forlot Sarpsborg 08, vender han tilbake fra Erzurumspor. Angrepsspilleren har signert en toårsavtale med Sarpsborg 08.

- Helt ærlig, så ville jeg ikke flytte i 2019. Jeg hadde endelig slått meg inn på laget og følte det virkelig var noe på gang, men med totalpakka fra Tyrkia for både meg og Sarpsborg 08, ble det til slutt veldig vanskelig å si nei. Siden den dagen har jeg egentlig bare hatt veldig lyst til å komme tilbake og nå står jeg her igjen. Jeg er så lykkelig!

Ville kun til Sarpsborg

I Tyrkia har Rashad spilt jevnt og trutt for BB Erzurumspor, men nylig brøt han kontrakten med den tyrkiske klubben av personlige årsaker. På veien til signatur med Sarpsborg 08 har mange klubber vært på banen, men for 27-åringen var det kun én som skilte seg ut - Sarpsborg 08.

OFFISIELT: Rashad Muhammed er klar for Sarpsborg 08 (saken fortsetter etter videoen):


- Det har med at jeg ikke ønsker noe nytt nå. Jeg vil ikke til en ny by, ny kultur eller nytt språk. Jeg vil til noe jeg føler er som hjemme. I Sarpsborg har jeg vært over tid før, jeg kjenner folkene der og klubben. Jeg har ventet så lenge på denne muligheten. Endelig er jeg hjemme igjen og nå gleder jeg meg bare til å møte alle folkene her. Det er som en stor familie med noen sinnssykt deilige supportere.

- Sarpsborg 08 er en veldig fin og stor klubb i norsk målestokk. Det var det beste valget. Jeg ønsket ikke noe annet. For meg har dette kun handlet om Sarpsborg, utdyper han.

SIGNERER: Rashad Muhammed har signert en toårsavtale med Sarpsborg 08.
SIGNERER: Rashad Muhammed har signert en toårsavtale med Sarpsborg 08.

- Hvilken spiller er det som returnerer til Sarpsborg?

- Jeg liker å tro at jeg har utviklet meg. Jeg har fått mer erfaring og er enda bedre nå. Det er likevel den samme Rashad med mye fart og kraft. Jeg har fått enda mer muskler, mens sprintene er de samme. Jeg tror ikke fansen skal bekymre seg for det, ler han.

Tok store steg sist opphold

Sportssjef Thomas Berntsen røper at han jevnlig har hatt kontakt med Rashad over de siste to årene.

- Det er som Rashad sier; han hadde det utrolig godt sist han var hos oss. Det var et salg som på mange måter var litt spesielt, men det bidro veldig godt både for ham og for oss. Nå er vi veldig glad for å ha Rashad tilbake i byen. Da vi forsto det var på vei mot slutten i Tyrkia, sto vi klare, sier Berntsen.

Som tror franskmannen igjen vil lage mye furore for motstanderne.

- Han er jo et lite helvete å møte med farten og fysikken sin. Under oppholdet sist tok han store steg det siste året etter en litt trøblete start. Får vi det beste ut av Rashad, blir det mye moro på Stadion de kommende to sesongene.

Annonse fra Eliteserien: