Rashad Muhammed forlenger med Sarpsborg 08

Den lynhurtige angriperen har skrevet under en kontrakt som strekker seg ut 2020-sesongen.

Annonse:

- Rashad var en meget sterk OBOS-liga-spiller da han kom hit i fjor, men har hatt det tøft med tilpasningen. Med det sagt, er det desto mer gledelig å nå kunne si at han har blitt til en av de mest spennende spissene i Eliteserien, sier sportssjef Thomas Berntsen.

- Det Rashad har vist i Europa League og mot Ranheim sist hjemmekamp har vært toppklasse. Det elementet han gir oss i fart og kraft er uhyre spennende. Jeg tror Rashad med mer selvtillit kan bli enda bedre. Vi har ikke sett det beste av han, utdyper Berntsen.

Stolt over forlengelsen

Selv er den franske angrepsspilleren stolt over å ha tegnet en ny avtale med de blåhvite.

UT 2020: Rashad Muhammed skrev onsdag under papirene som gjør han til Sarpsborg 08-spiller de neste 2,5 årene. (Foto: Alexander Klaussen)
UT 2020: Rashad Muhammed skrev onsdag under papirene som gjør han til Sarpsborg 08-spiller de neste 2,5 årene. (Foto: Alexander Klaussen)

- Det har ikke bare vært enkelt siden jeg kom, men jeg har jobbet hardt og nå har det løsnet litt. Jeg er glad for å ha skrevet en ny kontrakt ut 2020, sier Muhammed.

At Muhammed fikk en tøff start på 08-karrièren er det liten tvil om. Det var først i vinter det tydelig kom fram at angrepsspilleren hadde kvaliteter Sarpsborg 08 ville dra nytte av.

- Jeg hadde trodd dette da vi hentet ham, men jeg skal være så ærlig å si at jeg ikke har hatt veldig stor tro på et gjennombrudd underveis. Rashad har dog jobbet knallhardt, så all cred til han. Dette er veldig gledelig for Rashad og veldig gledelig for oss, sier Berntsen. 

Håper på fornøyde supportere

Som tror supporterne vil sette pris på signeringen.

- Rashad er en spiller som har blitt trykt til hjertet til fansen vår. I disse dager hvor supporterne gir oss så mye med fantastisk stemning på Stadion, er det hyggelig å kunne gi de denne nyheten i retur.

Annonse fra Eliteserien: