Raymond Fjeld er ny daglig leder i Sarpsborg 08

Raymond Fjeld tar over stafettpinnen etter Espen Engebretsen.

Annonse:

- Espen er en fantastisk fyr og har levert så det holder. Nå må vi prøve å bygge videre på det. Det er en stor oppgave, det er det ikke tvil om, men vi skal jobbe godt sammen i tre måneder og har jobbet godt sammen før. Jeg er ikke bekymret for det, sier Raymond Fjeld.

Overtar 1. mars

Fjeld tar over jobben etter Engebretsen 1. mars. Fram til dette vil Engebretsen være daglig leder i klubben.

- Styret er svært fornøyd med rekrutteringen av Raymond. Vi mener han har mange av de kvalitetene klubben trenger, samtidig som han er en lokal gutt med et stort nettverk i distriktet. Raymond er godt kjent med driften av klubben etter å ha jobbet tett med Espen det siste året. Han var også sterkt involvert under Europacup-eventyret vårt, sier styret.

Ønsker videre vekst i klubben

Fjeld er et kjent og kjært ansikt for mange mennesker i byen etter sin fartstid i suksessbedriften Prozo. Nå gleder han seg til å sette videre fart på Sarpsborg 08.

- Nå skal vi bygge videre på arrangement. Ber vi inn til fest 15 ganger i året og skal ha 5000-6000 mennesker her, så må vi være til stedet når festen skal avholdes. Vi må bygge videre på frivilligheten og all den kompetansen vi har i klubben. Dette er ikke en bil som står med tre punkturte dekk. Dette er en veldreven, godt organisert bedrift der alt ligger til rette for vekst og framtid. Det her blir bra. Jeg gleder meg! sier Fjeld.

Se hele intervjuet med klubbens nye daglige leder her:


Annonse fra Eliteserien: