Reaksjoner etter 3-1-seieren

Sigurd Rosted, Kristoffer Zachariassen og Geir Bakke var alle fornøyd etter tre poeng mot Sogndal.

Annonse:

- Jeg føler ikke jeg spilte så bra. To mål er kjempebra, men jeg var ikke så god ellers, sier Sigurd Rosted.

Midtstopperen scoret to mål mot Sogndal.

- Det blir slik i starten. Det er mye krig. Vi faller litt etter 0-1-scoringen, men vi viser at vi skal bli gode i år. Vi skal klare dette her, sier han.

Kjøp billetter til Viking-kampen her!

Hør hva Rosted mener om kampen her:

Debuterte med scoring

Kristoffer Zachariassen fikk sin eliteseriedebut mot Sogndal. Unggutten briljerte på midten og sendte også sarpingene opp i ledelsen med sin 2-1-scoring.

- Jeg er sinnssykt glad for å være i Sarpsborg. Det er en utrolig fin klubb og et veldig flott steg for å utvikle seg som spiller, sier han.

- Kan du si noe om ryktet til Sarpsborg blant unge?

- Det er en veldig attraktiv klubb å komme til hvis du skal utvikle deg og ambisjoner om å spille enda høyere. Nå er jeg utrolig fornøyd og takknemlig for å være her.

Se hele intervjuet med Zachariassen her:

- Vi ser det nye Sarpsborg

Også hovedtrener Geir Bakke var fornøyd - spesielt med at laget snudde kampen.

- Det er ikke ofte vi har snudd kamper. Det gjorde vi i dag. Jeg var ikke urolig og jeg visste vi kom til å skape sjanser til å score to-tre mål. Vi er litt oppe - vi er framoverlent. Vi må tørre det for å ha utvikling, mener han.

Sarpsborg 08 framstår på mange måter i "ny drakt". Den defensive strukturen sitter - nå er det det offensive som skal utvikles ytterligere.

- Hvis vi klarer å opprettholde strukturen og i tillegg være bedre offensivt, skal vi være et skapende lag i år.  Litt av poenget er at vi skal skape mer.

Se intervjuet med Bakke her:

Annonse fra Eliteserien: