Reaksjoner etter 4-2: - Deilig å være i gang

Steffen Lie Skålevik noterte seg for fire målpoeng mot Strømsgodset. Det falt i god smak.

Annonse:

- Det var deilig å komme skikkelig i gang i Sarpsborg, men det var en treningskamp og det er fortsatt mye å jobbe med, så vi må bruke de siste ukene godt her nå, sier Skålevik selv etter seieren mot Godset.

Kjøp sesongkort her!

- Han beveger seg, fighter og er på løp. Han har hatt mange sjanser i vinter. Jeg er glad for spisser som kommer seg til dem, så handler det om å utnytte dem. I dag hadde han assist, scoring og to mål. Spissene er gode i dag, sier hovedtrener Geir Bakke.

- Han er en vanvittig talentfull spiller. Jeg synes vi passer hverandre godt og jobber fint sammen. I dag er vi rett og slett bedre enn Godset, sier Skålevik om samarbeidet med Strand Larsen og kampen generelt.

Sarpsborg 08 har en rekke skader og sykdom i forsvarsleddet. Det gjorde at Geir Bakke valgte en skjev 4-4-2/3-4-3-formasjon i dag.

- Vi er flinke til å få motstanderen lave i dag og det hadde vi i størsteparten av kampen i dag, men vi har en del spillere som er syke. Det er litt frustrerende og irriterende, men vi får bare leve med det. Nå håper jeg det verste er over.

Se intervjuet med Skålevik og Bakke her:Annonse fra Eliteserien: