Rekruttlaget med borteseier mot Årvoll

Sarpsborg 08 sine rekrutter tok en ny sterk seier i norsk tipping avdeling 1 borte mot Årvoll.

Det var en fin kveld for fotball på Årvoll kunstgress da Oslolaget tok i mot de blå og hvite fra Sarpsborg.

Kampen startet godt for bortelaget og Lars Jørgen Salvesen satte inn 0-1 fra en dødball etter knappe 5 minutter. Ikke mange minutter senere skulle Einar Storvik sette inn 0-2 og Sarpsborg 08 hadde god kontroll på kampen. Det fastsatte også pauseresultatet.

Intensiteten og tempoet i kampen falt litt i andre omgang, men bortelaget fortsatte å kjøre på. 0-3 skulle komme fra Oliver Midtgård hvor han vendte sterkt opp på utsiden av 16-meteren og satte den klinisk i det lengste hjørnet. Noen minutter senere var Boubacar Konte ekstremt nærme på å legge på til 0-4 etter å ha driblet flere motspillere. Skuddet fra kantspilleren traff tverrliggeren som gjorde at Iben Bergenheim kunne sette inn målet på en retur. Siste målet var likevel ikke scoret da Ron Quranolli driblet av flere motspillere fra sin backposisjon og satte ballen bak keeperen.

- Jeg synes vi viser karakter og har god kontroll hele kampen. Vi ligger fint i etablert forsvar og vinner ballen i flere gunstige posisjoner, forteller assistentrener Dan Atle Grønn etter en ny trepoenger for rekruttlaget.