Røk ut av NM

Sarpsborg 08 tapte 2-0 hjemme mot Strømsgodset.

Sarpsborg 08 startet kampen friskt mot Godset og satte gjestene fra Drammen under press. Utover 1. omgangen tok Strømsgodset over mer og mer av banespillet.

I løpet av ti minutter midt i omgangen scoret Godset to scoringer. Drammenserne kontrollerte kampen omgangen ut og tok med seg 2-0-ledelsen i garderoben.

Sarpsborg 08 hadde et godt kvarter innledningsvis etter sidebytte der man skapte to-tre gode muligheter og fikk en scoring tvilsomt annullert for offside. I stedet for 1-2 og spenning i kampen, klarte imidlertid Godset å ta mer tak i ball og kontrollere mer av spillet igjen.

Kampen endte til slutt 0-2 og Godset er klare for semifinale. Vi gratulerer drammenserne med avansementet og takker for kampen.